Ναυτικός Όμιλος Λάρισας

logo.jpg
Είστε εδώ: Αρχική arrow Όμιλος
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size


Όμιλος
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Τώρα που η σχολική χρονιά φθάνει στο τέλος της, στα καλοκαιρινά τμήματα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, για παιδιά 4-13 ετών, μπορείτε να δώσετε στα παιδιά σας την ευκαιρία να γνωρίσουν την κολύμβηση και το Πόλο υπό την καθοδήγηση επαγγελματιών και άρτια καταρτισμένων προπονητών.

Η κολύμβηση και το πόλο είναι αθλήματα που συνδυάζουν τη γυμναστική και την ψυχαγωγία, ενώ παράλληλα προσφέρουν πειθαρχία, ομαδικότητα, κοινωνικοποίηση και διδάσκουν ένα νέο υγιεινό τρόπο ζωής.

Οι επιτυχίες του ΝΟΛ σε πανθεσσαλικό, εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο εδώ και 34 χρόνια αντικατοπτρίζουν τη μεθοδική δουλειά που ξεκινά από τα τμήματα υποδομής και συνεχίζεται στα υπόλοιπα τμήματά του.

Σας περιμένουμε στην οικογένεια του ΝΟΛ !!!

nola5_june2014_2_-_copy.gif
 
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ MΕΣΟΓΕΙΑΚΟ KΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ PDF Εκτύπωση E-mail

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ !!!

Μια απρόσμενη έκπληξη που γρήγορα εξελίχθηκε σε αγανάκτηση και οργή περίμενε σήμερα όλους τους φίλους της κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας μετά από τη δημοσίευση των ονομάτων των κολυμβητών-τριών που θα απαρτίσουν την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Μεσογειακό Κύπελλο. 
Βάσει της προκήρυξης, η επιλογή των κολυμβητών-τριών που θα απαρτίσουν την ομάδα θα γινόταν από τις επιδόσεις που θα πραγματοποιούνταν : στην πολυεθνή συνάντηση 12-13/4/14, στα Βενιζέλεια 26-27/4/14, στη συνάντηση ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 9-11/5/14 και στους Μακεδονικούς Αγώνες 24-25/5/14

Βάσει των αποτελεσμάτων στους παραπάνω αγώνες, οι κολυμβήτριες που θα έπρεπε να επιλεχθούν είναι:
• ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ (100, 200 μ πρόσθιο 200, 400 Μ.Α - 4 πρώτες θέσεις)
• ΚΑΤΣΙΑΡΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ. (400, 800 μ ελεύθερο - 2 πρώτες θέσεις)
• ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΑ. (100, 200 μ ύπτιο- 2 πρώτες θέσεις
• ΔΑΜΑΣΙΩΤΗ ΜΑΡΚΕΛΑ (200 ελεύθερο, 100 πεταλούδα - 2 πρώτες θέσεις)
• ΜΑΡΚΑΝΤΕ ΔΕΣΠΟΙΝΑ. (100 ελεύθερο - 1 πρώτη θέση)
• ΧΑΤΖΗΔΟΠΑΥΛΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (200 πεταλούδα - 1 πρώτη θέση

Εξηγήστε μας λοιπόν κύριοι, με ποια λογική δεν επιλέχθηκε η αθλήτρια του συλλόγου μας Καταραχιά Ευαγγελίνα, με τους καλύτερους φετινούς χρόνους στα 100 και 200 μέτρα ύπτιο στην κατηγορία της τους οποίους πέτυχε στο Ακρόπολις και στους Μακεδονικούς; 
ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ; 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΚΒ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ - ΑΝΑΒΟΛΗ PDF Εκτύπωση E-mail
Κατόπιν σημερινής παρέμβασης της Κ.Ο.Ε. και υπό την απειλή κυρώσεων τόσο στα σωματεία που διοργανώνουν τους αγώνες όσο και στα σωματεία που θα συμμετάσχουν, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα ΚΒ’ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ που είχαν προγραμματιστεί για το Σάββατο 12/4, αναβάλλονται για μελλοντική ημερομηνία.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μέχρι σήμερα υπήρχε η προφορική βεβαίωση της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας ότι οι αγώνες μπορούν να διεξαχθούν κανονικά και με γνώμονα αυτή τη βεβαίωση λειτουργήσαμε.

Μετά πό αυτήν την εξέλιξη, όλες οι προπονήσεις όλων των τμημάτων θα διεξαχθούν κανονικά.

 
ΟΜΙΛΙΑ - Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ PDF Εκτύπωση E-mail
Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας διοργανώνει το Σάββατο 5 Απριλίου και ώρα 19:00 ομιλία στο ξενοδοχείο ΜΕΤΡΟΠΟΛ με θέμα "Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ". Ομιλήτρια θα είναι η κα Τζένη Στεργιώτη ειδικευμένη στην παιδική και Εφηβική γυναικολογία. 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

omilia2.jpg
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 15 - 28 από 30