Ναυτικός Όμιλος Λάρισας

logo.jpg
Είστε εδώ: Αρχική arrow Κολύμβηση
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size


Κολύμβηση
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail

_.jpg
tsatsas_asterios.jpg


Ο ΝΟΛ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ   

«Οι ελπίδες της Λάρισας...... στη Λάρισα»

Στην πόλη της Λάρισας πραγματοποιείται την Παρασκευή- Σάββατο και Κυριακή 1-3 Μαρτίου 2013 , το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών -  Γυναικών και  διοργανώνεται από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος με την συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος όλα τα μεγάλα ονόματα της  Ελληνικής Κολύμβησης και για το λόγο αυτό και  μόνο  η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση θεωρείται  από μόνη της επιτυχία.

Η Λαρισαϊκή κολύμβηση εκπροσωπείται από δυο  κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, τους Τσάτσα Αστέριο , Καταραχιά Ευαγγελίνα.

 Οι Κολυμβητές του Συλλόγου  οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους ,η  Καταραχιά  είναι μόλις 13 ετών και αγωνίζεται στην κατηγορία Παγκορασίδων Β   και ο Τσάτσας Αστέριος 15 κα αγωνίζεται στην κατηγορία Παίδων,  με την καθοδήγηση των προπονητών τους Οικονόμου Ζήση και Αναστασιάδου Μαρίας ,  κατάφεραν να “πιάσουν” όριο για την ΟΠΕΝ, η Καταραχιά στα 100μ ύπτιο και ο Τσάτσας στα 100 & 200 μ ελεύθερο. Τρίτος κολυμβητής είναι  η  Μπαγιώτη Αφροδίτη στα 50,100 & 200 μ ελεύθερο,  η οποία κολυμπά με τα χρώματα του Ολυμπιακού αλλά είναι και αυτή  “παιδί” του ΝΟΛ .

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει τους κολυμβητές/τριες και τους προπονητές  αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν και προσδοκά ακόμη καλύτερες επιτυχίες.

 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ -ΕΦΗΒΩΝ -ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ PDF Εκτύπωση E-mailtsatsas_asterios.jpg

koumoundourou.jpg
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΠΑΙΔΩN-ΕΦΗΒΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Β.ΕΛΛΑΔΟΣ

«Επιτυχιών συνέχεια...........»

2 φορές Χρυσός  ο Τσάτσας Αστέριος στα 50 & 100 μ ελεύθερο,

«έπιασε» δυο όρια για την ΟΠΕΝ

Χάλκινη η Κουμουνδούρου Έλενα στα 100μ ελεύθερο 

Με νέες επιτυχίες 3 χρυσά , 1 αργυρά και 3 χάλκινα   επέστρεψε στη Λάρισα από τη δεύτερη φάση του  Χειμερινού Πρωταθλήματος  κατηγοριών παίδων- εφήβων -κορασίδων -νεανίδων Βορείου Ελλάδος  που διεξήχθη στις 22-23 και 24 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη, η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου  Λάρισας.

Η αποστολή αποτελούμενη από 5 κολυμβητές τους

Τσάτσα Αστέριο,Κουμουνδούρου Ελενα,Τζώρτζη ντε Παθ Αννα,Κωστομοίρη Νικολέτα,Ρεμπάπη Ειρήνη  και Ιωαννίδου Ευαγγελία  και με την καθοδήγηση των προπονητών τους Οικονόμου Ζήση και Αναστασιάδου Μαρίας  κατάφεραν  εξαιρετικές επιδόσεις, τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αθλήματα  καταλαμβάνοντας κάποιο μετάλλιο ή μια θέση στην οκτάδα.

Αναλυτικότερα οι διακρίσεις των κολυμβητών/τριων  είναι  :

Τσάτσας Αστεριος : 1ος στα 100μ ελεύθερο , 1ος στα 50μ ελεύθερο και 3ος  στα 200μ ελεύθερο.

Κουμουνδούρου Ελενα : 3η στα 100μ ελεύθερο , 5η στα 50μ ύπτιο  και 7η στα 50μ ελεύθερο

Κωστομοιρη Νικολέτα  : 9η στα 50μ ύπτιο

Ιωαννίδου Ευαγγελία  : 8η στα 200μ μικτή ατομική.

 

Σκυτάλες

4χ100 ελεύθερο : 1η θεση με τις :Κουμουνδούρου Ελενα, Κωστομοίρη Νικολέτα, Τζωρτζη ντε παθ Αννα και Ρεμπαπη Ειρηνη

4χ200 ελευθερο : 2η θεση με τις :Κουμουνδουρου Ελενα, Κωστομοιρη Νικολετα, Τζωρτζη ντε παθ Αννα και Ρεμπαπη Ειρηνη

4χ100 μικτη ατομική  : 3η θεση με τις :Κουμουνδουρου Ελενα, Κωστομοιρη Νικολετα, Τζωρτζη ντε παθ Αννα και Ρεμπαπη Ειρηνη

 

Επίσης και η κολυμβήτρια  Χαλιαμπάλια Βασιλική  η οποία κολυμπά φέτος με τα χρώματα του ΝΟΒΑ , αλλά είναι παιδί του ΝΟΛ είχε σημαντικές επιτυχίες καθώς  κατέκτησε την   2η θέση  στα 400μ μικτή ατομική, 3η στα 200μ μικτή ατομική   και 3η στα 200μ πεταλούδα.

Η επιτυχία στην διοργάνωση είναι διπλή καθώς ο Τσάτσας Αστέριος κατέφερε να “πιάσει” δυο όρια  OPEN στα 100μ ελεύθερο με χρόνο 00: 55.04                                  και  στα 200 μ ελεύθερο με χρόνο  02:01.20   και θα εκπροσωπήσει   μαζί με την Καταραχιά Ευαγγελίνα   ,το Ναυτικό Όμιλο Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών  - Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα στις 1-2 & 3 Μαρτίου.

            Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει  και στα κορίτσια του ΝΟΛ που έλαβαν μέρος στα ομαδικά αγωνίσματα και κατάφεραν παρόλο το μεγάλο φόρτο του προγράμματος τους, καθώς είναι μαθήτριες δευτέρας και τρίτης Λυκείου και ετοιμάζονται για τις πανελλήνιες  και με λιγοστές προπονήσεις να κατακτήσουν  σημαντικές θέσεις στη διοργάνωση.

            Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει τους κολυμβητές/τριες και τους προπονητές Οικονόμου Ζήση και Αναστασιάδου Μαρία , αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν και προσδοκά ακόμη καλύτερες επιτυχίες.


.jpgskytalh.jpg 
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ PDF Εκτύπωση E-mail

_.jpgΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΜΠ-ΠΑΓΚ Α-Β

 

«ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ !!!!!»

Χρυσή  η Καταραχιά Ευαγγελίνα στα 100 μ ύπτιο

"επιασε το όριο για την ΟΠΕΝ"

Αργυρός ο Αλιπρασίτης Γεώργιος στα 200μ πεταλούδα και 400μ ΜΑ

Χάλκινοι οι Παύλου Παναγιώτης στα 100 &200 μ πρόσθιο  

και Λάππας Γεώργιος στα 200μ Μ.Α

 

Με γεμάτες τις βαλίτσες της  (9 μετάλλια :  1 χρυσό , 4 αργυρά και 4 χάλκινα )   επέστρεψε στη Λάρισα από το Χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Παμπαίδων και Πανκορασίδων, που διεξήχθη στις 15-16 και 17 Φεβρουαρίου στην Θεσσαλονίκη, η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου  Λάρισας.

Ο Θεσσαλικός σύλλογος συμμετείχε με 7  κολυμβητές-τριες  στη διοργάνωση και όλοι τους κατέγραψαν εξαιρετικές επιδόσεις, καθώς όλα τα «παιδιά» του ΝΟΛ διακρίθηκαν καταλαμβάνοντας κάποιο μετάλλιο ή μια θέση στην οκτάδα.

Αναλυτικότερα οι διακρίσεις των κολυμβητών/τριων  είναι  :

Καταραχιά Ευαγγελίνα : 1η στα 100μ ύπτιο , 2η στα 200μ ύπτιο και 2η στα 800μ ελεύθερο.

Αλιπρασίτης Γεώργιος : 2ος στα 200μ πεταλούδα , 2ος στα 400μ Μικτή ατομική  και 3ος στα 200μ ύπτιο.

Παύλου Παναγιώτης : 3ος στα 100μ πρόσθιο, 3ος στα 200μ πρόσθιο (9ος τα 100μ ύπτιο)

Λάππας Γεώργιος : 3ος στα 200μ μικτή ατομική, 6ος στα 50μ ελεύθερο και 9ος στα 100μ πεταλούδα.

Χαλδούπη Άννα : 5η στα 100μ ύπτιο, 6η στα 200μ ύπτιο, και 9η στα 100μ πεταλούδα.

Μιγδάνη Χριστίνα : 7η στα 200μ πρόσθιο, 8η στα 100μ πρόσθιο και 10η στα 400μ μικτή ατομική.

Ρεμπάπης Νίκος: 8ος στα 200μ μικτή ατομική και 10ος στα 100μ πεταλούδα.

 

Στο σημείο αυτό είναι άξιο να αναφερθεί ότι η κολυμβήτρια Καταραχιά Ευαγγελίνα με χρόνο 1:11.12 στα 100 μέτρα ύπτιο  «έπιασε» το όριο OPEN και θα εκπροσωπήσει  με τη συμμετοχή της ,το Ναυτικό Όμιλο Λάρισας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών  - Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα στις 1-2 & 3 Μαρτίου.

Επίσης ο χρόνος της την κατατάσσει δεύτερη πανελλαδικά στην κατηγορία Πανκορασίδων Β στα 100μ ύπτιο.

            Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους τους κολυμβητές/τριες για την προσπάθεια που καταβάλλουν με τις τόσες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσο σε οικονομικό επίπεδο αλλά και επίπεδο υποδομών.

            Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει τους κολυμβητές/τριες και τους προπονητές Οικονόμου Ζήση και Αναστασιάδου Μαρία , αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν και προσδοκά ακόμη καλύτερες επιτυχίες.

Τα αποτελεσματα των αγώνων στο παρακάτω αρχείο:  xeimerinoi_b_ellados

_.jpg__copy.jpg


__copy_copy.jpg


__copy_copy_copy.jpg
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2013 PDF Εκτύπωση E-mail

Ο Ν.Ο.Λ στους ΚολυμβητικούςΑγώνες

"ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2013"


Με πάνω απο τις 400 συμμετοχές κολυμβητών, διεξήχθησαν οι κολυμβητικοί αγώνες Νικητήρια 2013 στο κολυμβητήριο Βασίλης Πολύμερος του Βόλου το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από 19 ομάδες απ όλη τη Θεσσαλία την Στερεά Ελλάδα και την Μακεδονία. Οι αγώνες απευθύνονταν σε παιδιά ηλικιών από 9 μέχρι 12 ετών και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των φίλων του υγρού στίβου. Ο Ναυτικός Ομιλος Λάρισας συμμετειχε στη διοργάνωση με την δυναμη της προαγωνιστικής ομαδας 42 κολυμβητές και κολυμβήτριες..

Πρόκειται για την 2η μεγαλύτερη διοργάνωστη σε επίπεδο κολυμβητικών αγώνων μετά τους Ιωνικούς αγώνες κολύμβησης , ενω η παρουσια ομάδων μεγαλων εκτος Περιφερειας Θεσσαλιας , οπως ο Αρης ,ο Ηρακλης Θεσσλονικης, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς,, τα Δελφίνια Πτολεμαίδας και αλλοι , ανεβασαν τον πηχυ του ανταγωνισμου και εδωσαν μια πρωτης ταξης ευκαιρια στους Συλλογους να δοκιμασουν τις δυναμεις και τις δυνατοτητες που εχουν,καθως το επιπεδο  ηταν αρκετα υψηλο.

Οι κολυμβητές των 9-10-11 και 12 ετών ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους, Οικονόμου Ζήση, Καπετανόπουλο Χαράλαμπο και Μάνδαλου Κελλυς, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανταμείφτηκαν , είτε καταλαμβάνοντας κάποια από τις τρεις νικητήριες θέσεις, είτε βελτιώνοντας την ατομική τους επίδοση , εκπληρώνοντας έτσι την βασική αρχή του αθλητισμού που δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και η συμμέτοχη.

Η διοργάνωση διεξήχθη σε δυο ημέρες: το Σάββατο 09-02-2013 όπου έλαβε χώρα και το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων καθώς οι αγώνες έγιναν πρωί και συνεχιστήκαν το απόγευμα, ενώ την Κυριακή 10-02-2013 οι αγώνες διεξήχθησαν μόνο το πρωί.Δεν υπηρξαν προβληματα κατα τη διεξαγωγη των αγώνων, η διοργανωση ηταν αριστη συμβαδιζοντας με το επιπεδο των αγώνων. Ο καλός καιρος και οι ανοιχτοι δρόμοι ήταν συμμαχοι στην προσπαθεια αυτη και γενικοτερα όλα πηγαν κατ'ευχήν.

Η συγκομιδή των μεταλλίων βέβαια είναι αξιόλογη καθώς ο ΝΟΛ είχε 5 χρυσά 10 αργυρά 9 χάλκινα και 9 τέταρτες θέσεις τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αθλήματα. Λόγω του μεγαλου ανταγωνισμού η κατακτηση μιας θεσης στο βαθρο ή μιας καλης θεσης στην εξαδα, αποκτα ιδιαιτερη σημασία.

Θερμά συγχαρητηρια και παλι στους γονεις των κολυμβητών/τριων, οι οποιοι ήταν αρωγοι, συμβαλλοντας οικονομικά και ηθικά στην προσπαθεια των παιδιών τους..

Σημαντική βοήθεια πρόσφεραν οι έφοροι του συλλόγου ,Μπακογιάννης Χρήστος, Αλιπρασίτης Αθανάσιος και Καράβας Ζήσης οι όποιοι είχαν και την ευθύνη της αποστολής ,έργο αρκετά δύσκολο με τόσους λιλιπούτειους αθλητές.

Οι κολυμβητές που διακρίθηκαν σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αθλήματα είναι οι :

ΑΤΟΜΙΚΑ

ΑΓΟΡΙΑ 9 ΕΤΩΝ

Θεοδωρής Παναγιώτης: 2ος στα 50 μ πρόσθιο

Βασιλόπουλος Αναστάσιος : 3ος στα 50μ ελεύθερο

Πάτσικας Βασίλειος : 3ος στα 50 μ πεταλούδα και 4ος στα 50 μ προσθιο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 10 ΕΤΩΝ

Βασιλοπούλου Βασιλική : 1η στα 100 μ ελευθερο και 1η στα 200 μ ελευθερο

Αγραφιώτη- Ράπτη Ιουλία : 2η στα 100μ ύπτιο και 2η στα 50 μ ύπτιο.

Καράβα Ελισσάβετ : 4η στα 50 μ ελεύθερο

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 11 ΕΤΩΝ

Μπακογιάννη Μαρία : 2η στα 100μ υπτιο, 4η στα 50 μ ύπτιο

Φραγκογούλα Ευανθία – Μαρία : 1η 100μ ύπτιο,2η στα 50 μ ύπτιο και 2η στα 200 μ ύπτιο.

Θεοδωρή Βαλάντω : 2η στα 50μ πεταλούδα,

ΑΓΟΡΙΑ 11 ΕΤΩΝ

Λάππας Κωνσταντινος : 2ος στα 100μ πεταλούδα, 4ος στα 200μ μ.ατομικη

ΚΟΡΙΤΣΙΑ 12 ΕΤΩΝ

Παππά- Δαλλιού Νεφέλη : 2η στα 100μ ύπτιο, 3η στα 200μ υπτιο και 4η στα 50 μ ύπτιο

Χαλιαμπάλια Γεωργία : 3η στα 200μ πρόσθιο

Καράβα Ειρήνη 4η στα 100μ ελευθερο, 4η στα 200μ ελεύθερο και 4η στα 400μ ελευθερο.

ΣΚΥΤΑΛΕΣ

4Χ50μ ελεύθερο Αγόρια 9 ετών : 1η θέση με τους : Πάτσικα Βασίλειο, Θεοδωρή Παναγιώτη, Καλόγηρο Δημήτρη και Βασιλόπουλο Αναστάσιο.

4Χ50μ ελεύθερο Κορίτσια 10 ετών : 2η θέση με τις : Βασιλοπούλου Βασιλική, Καράβα Ελισσάβετ, Αγραφιώτη Ιουλία και Φραγκογούλα Παυλίνα.

4Χ50μ ελεύθερο Κορίτσια 11 ετών : 3η θεση με τις : Μπακογιάννη Μαρία, Φραγκογούλα Ευανθία, Θεοδωρή Βαλάντω και Αλιπρασίτη Σταυρούλα.

4Χ50μ ελεύθερο Κορίτσια 12 ετών : 3η θεση με τις: Καράβα Ειρήνη, Χαλαμπάλια Γεωργία, Παππά Νεφέλη, Λαζαρίδη Δήμητρα


4Χ50μ μικτή ομαδική Κορίτσια 9 ετών : 3η θέση με τiς :Παυλου Αικατερίνη, Γκανάβα Ανθη,Μακρή Σωτηρία και Ζιαγκα Μαρία.

4Χ50μ μικτή ομαδική Αγόρια 9 ετών : 1η θέση με τους : Πάτσικα Βασίλειο, Θεοδωρή Παναγιώτη, Καλόγηρο Δημήτρη και Βασιλόπουλο Αναστάσιο.

4Χ50μ μικτή ομαδική Κορίτσια 10 ετών : 3η θέση με τις: Βασιλοπούλου Βασιλική, Καράβα Ελισσαβετ, Αγραφιώτη Ιουλία και Νικολάου Λουίζα

100μ μικτή ομαδική Κορίτσια 11 ετών : 4η θέση με τις: Φραγκογούλα Ευανθία, Μπακογιάννη Μαρία, Θεοδωρή Χρυσοβαλάντω και Αλιπρασίτη Σταυρουλα

100μ μικτή ομαδική Κορίτσια 12 ετών : 3η θέση με τις : Καράβα Ειρήνη, Χαλαμπάλια Γεωργία, Παππά Νεφέλη, Λαζαρίδη Δήμητρα.

Επίσης και οι κολυμβητές οι όποιοι δεν κατέκτησαν κάποια από τις παραπάνω θέσεις αλλά συμμετείχαν και βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις :

Καλογήρου Αριστέα, Γκανάβα Σταυρούλα, Χατζηγεωργίου Επίμαχος, Γκοσπασανιώτη Δήμητρα, Νταχμίρη Ευανθία,Μπασιούρη Ραφαέλα, Αγγελακοπούλου Ελένη, Μπρουζιώτη Δέσποινα, Κοντογιάννη Ασπασία, Σκουφάς Αστεριος,, Χατζηγρίβας Κωνσταντίνος,,Τσιπλάκούλη Ελένη, Τόπης Νικόλαος -Χρυσοβαλάντης,, Μαχαιρίδης Νικόλαος , Φαφάνας Γεώργιος , Παπαιωάννου Ιωάννης , Ντάσιου Κωνσταντίνα, Φαφάνας Νικόλαος, Αργυρούλης Αντώνιος,

Πρέπει να τονιστεί ότι σε αυτό το στάδιο προέχει η συλλογή αγωνιστικών εμπειριών και η συμμετοχή σε αγώνες και μετά τα αποτελέσματα, οπότε θα πρέπει οι κολυμβητές μας να έχουν υπομονή και οι διακρίσεις θα έρθουν. 

Το Δ.Σ συγχαίρει τους προπονητές και τους αθλητές για επιτυχίες τους , και καλεί όλους τους γονείς να εγγράψουν τα παιδιά τους στα συναρπαστικά αθλήματα της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης, στα γραφεία του Συλλόγου καθημερινά από 17:00 – 21:00 , Πάννα & Αναξαγόρα γωνία (απέναντι από το κολυμβητήριο).

Αποτελέσματα απο τα Νικητήρια : nikithria-2013


 
Ορια Αγωνιστικών Λαρισα 2-3/02/2013 PDF Εκτύπωση E-mail
Το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Φεβρουαρίου πραγματοποίηθηκε ημερίδα ορίων αγωνιστικών κατηγοριών στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας (50μ). 
Τα αποτελέσματα  : xeim_oria_larisa
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 28 - 36 από 88