Ναυτικός Όμιλος Λάρισας

logo.jpg
Είστε εδώ: Αρχική arrow Κολύμβηση
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size


Κολύμβηση
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ 2012 PDF Εκτύπωση E-mail
apostasevn12.jpg

        ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ 8Η ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ – ΚΟΥΚΟ 

         Ο ΝΟΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ 7,5ΧΛΜ. ΚΑΙ 5ΧΛΜ.

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

 

 Για μια ακόμη φορά ο ΝΟΛ έδειξε πως μπορεί να είναι μπροστά και να διεκδικεί σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Οι αθλητές του Οικονόμου Ζήση κολύμπησαν στην Ακτή Κουμουνδούρου στον Πειραιά, το Σάββατο 16 Ιουνίου συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων που έγινε υπό την αιγίδα της ΚΟΕ.

Η αθλήτρια ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΕΛΕΝΑ αγωνίστηκε στην Κατηγορία Νεανίδων στα 7,5χλμ. και κατέκτησε τη δεύτερη θέση με χρόνο 1:39:16 με μικρή διαφορά. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος είναι η πρώτη φορά που η απόσταση στην Κατηγορία αυτή αυξήθηκε στα 7,5χλμ. ενώ μέχρι πέρσι ήταν 5χλμ. μετά από αλλαγή που πρότεινε η LEN  και εγκρίθηκε από τις Ευρωπαικές Ομοσπονδίες.

Ο αθλητής ΚΟΥΚΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ κατέκτησε την 8η θέση στην Κατηγορία Παίδων και έτρεξε στα 5χλμ. Πολλοί  αθλητές εγκατέλειψαν μη μπορώντας να καλύψουν την απόσταση, ενισχύοντας έτσι την πολύ καλή δουλειά που έγινε στους αθλητές του ΝΟΛ από τον προπονητή Οικονόμου Ζήση.

H   διοργάνωση ήταν ικανοποιητική με παρουσία αξιόλογων αθλητών και με πολύ καλούς χρόνους. Παρόντες ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ κ. Κατσαρός και την απονομή έκανε ο Γραμματέας της ΚΟΕ κ. Σαρακατσάνης.

Η προετοιμασία των δύο αθλητών για φέτος έγινε με αρκετά εμπόδια, όμως σημαντικό είναι πως δεν αντιμετώπισαν το δράμα του κλειστού Κολυμβητηρίου, όπως συνέβη σε πολλές πόλεις. Την επιτυχία των αθλητών θα πρέπει να την εκτιμήσουμε ως θετικό γεγονός για την κολύμβηση στη Λάρισα και να είμαστε όλοι έτοιμοι – Περιφέρεια, Δήμος, ΕΑΚΛ, Σωματεία- για να αντιμετωπίσουμε την καινούργια αγωνιστική χρονιά με γνώμονα τη διατήρηση του Κολυμβητηρίου και την καθημερινή παρουσία αθλητών σε αυτό.

Επόμενη διοργάνωση είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών όπου θα διεξαχθεί στην Τρίπολη 22, 23, 24 Ιουνίου και ο ΝΟΛ θα συμμετάσχει με την Κουμουνδούρου Έλενα στα αγωνίσματα των 1500μ., 800μ., και 400μ. ελεύθερο.

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και εύχεται καλή επιτυχία στις επόμενες διοργανώσεις.

 

 
Κ! ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ 2012 PDF Εκτύπωση E-mail

 

img_7616.jpgΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΛ ΜΕ 40 ΜΕΤΑΛΛΙΑ

 

·          Οι κολυμβήτριες  έδωσαν στο ΝΟΛ το κύπελλο του Πολυνίκη Συλλόγου

 

Η γιορτή της κολύμβησης - των Ιπποκρατείων για τους αθλητές 10,11,12 ετών ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Κολυμβητήριο της Λάρισας το Σάββατο 21 Απριλίου 2012. Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών εντός και εκτός της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τη στήριξη του Δήμου Λάρισαίων, οι Σύλλογοι διοργάνωσαν τα Ιπποκράτεια που φέτος συμπλήρωσαν 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο.

Οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας κατάφεραν να κατακτήσουν συνολικά 40 μετάλλια κάνοντας  πολύ καλούς χρόνους και δίνοντας θετική εικόνα για την ομάδα. Οι προπονητές Γεωργίου Νίκος, Ζαχαρακοπούλου Στέλλα και Αναστασιάδου Μαρία (προπονεί τα κορίτσια 12 ετών στην αγωνιστική Κατηγορία) φάνηκε πως κάνουν σοβαρή δουλειά, όχι μόνο από τα αποτελέσματα αλλά και από την πειθαρχία και την ωριμότητα που επέδειξαν όλοι οι αθλητές μέσα στο χώρο, κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τα κορίτσια σε σύνολο μεταλλίων αναδείχθηκαν 1η ομάδα και τους απονεμήθηκε το κύπελλο, ενώ στην Κατηγορία Αγοριών πολυνίκης Σύλλογος ανακηρύχθηκαν τα «Δελφίνια Πτολεμαίδας».

Σημαντική η παρουσία και η στήριξη του Δήμου Λαρισαίων όπου πλέον έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο να συμβάλει. Κατά την έναρξη παρόντες ήταν οι: Αντιδήμαρχος Λαρισαίων κ. Γαλάτος Άρης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Επιστημών του Δ. Λαρισαίων κ. Τσακίρης. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη στήριξή τους.

Οι αθλητές που κατέκτησαν μία θέση στο βάθρο είναι:

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ 2012 PDF Εκτύπωση E-mail

proag12.jpgΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ 17-18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

«Πάμε πολύ καλά!!!»

 Συνεχίζει δυναμικά η προσπάθεια  για τα παιδιά της πρωταγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟΛ καθώς με την συμμετοχή της στην κολυμβητική διημερίδα «ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ » που έλαβε χώρα στην Λάρισα στις 17&18 Μαρτίου  2012 στο Ε.Α.Κ Λάρισας το οποίο διατηρείται (ευτυχώς) ακόμη ανοιχτό, κατέκτησε  σημαντικές θέσεις και εμπειρίες για την συνέχεια.

                Η συγκομιδή των μεταλλίων  είναι  αξιόλογη καθώς ο ΝΟΛ είχε 20 πρώτες θέσεις, 10 δεύτερες και 7 τρίτες τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αθλήματα γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει ποιοτική βελτίωση  στην δουλειά που γίνεται στους μικρούς κολυμβητές, κάτι το οποίο πιστεύουμε ότι θα γίνει εμφανές  αργότερα και σε μεγαλύτερης εμβέλειας αγώνες.

                Η διοργάνωση διεξήχθη σε δύο ημέρες: Το  Σάββατο 17-03-2012 όπου έλαβε χώρα και το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων καθώς οι αγώνες έγιναν πρωί και συνεχιστήκαν το απόγευμα, με την παρουσία του κόσμου να είναι σημαντική. Το στάδιο ηταν γεμάτο στο χώρο των κερκίδων, από γονείς και αθλητές,  ενώ την Κυριακή 18-03-2012 οι αγώνες διεξήχθησαν μόνο πρωί με την παρουσια του κοσμου και παλι να είναι εμφανής.

                Η διοργάνωση διεξήχθει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και τις δυο ημέρες, η έκδοση των αποτελεσμάτων ήταν ομαλή και γενικώς όλα πηγαν καλά.

                Στους «ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ  2012» συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Θεσσαλία με αρκετούς κολυμβητές γεγονός που αυξάνει τον ανταγωνισμό και δίνει μεγαλύτερη άξια στην προσπάθεια και στις θέσεις που κατέλαβαν οι μικροί κολυμβητές.

                Τα  παιδιά του ΝΟΛ με προπονητές τους Γεωργίου Νίκου, της Ζαχαρακοπούλου Στέλλας και της Αναστασιάδου Μαρίας, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσπαθώντας να βελτιώσουν την ατομική τους επιδοση και,  γιατί όχι, και μια θέση στο  βάθρο των νικητων , κατι το οποιο καταφεραν αρκετες φορες όπως φαινεται από την συγκομιδη των μεταλλιων.

                Οι κολυμβητές που διακρίθηκαν τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αθλήματα είναι οι :

Διαβάστε περισσότερα...
 
10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ PDF Εκτύπωση E-mail

30x20.jpgME  10  ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΥΡΙΣΕ Ο ΝΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

·          Συνολικά  26  διακρίσεις στο Κατηγοριών

 16 αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας συμμετείχαν στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Β. Ελλάδος της Αγωνιστικής Κατηγορίας από 10 έως 12 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.Οι προπονητές Οικονόμου Ζήσης και Αναστασιάδου Μαρία δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις των αθλητών. Βελτίωσαν κατά πολύ τους χρόνους τους αλλά κατάφεραν να διεκδικήσουν κυρίως στις μικρές ηλικίες μια θέση στο βάθρο. Πολύ οι αθλητές στις μικρές Κατηγορίες και πολύ καλά προετοιμασμένοι από όλες τις ομάδες της Βόρειας Ελλάδας παρόλο που τα προβλήματα στα Κολυμβητήρια συνεχίζονται. Η επιμονή όμως όλων των παραγόντων του υγρού στίβου δείχνει πως ακόμα αντιστεκόμαστε..

Οι αθλητές που συμμετείχαν και κατέκτησαν μια θέση στο βάθρο είναι:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Γαλαγάλεια 2011 PDF Εκτύπωση E-mail
galagaleia.jpg« Καλή Αρχή  !!! » 

Δυναμικά ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τα παιδιά της προαγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟΛ, καθώς με την συμμετοχή της στην κολυμβητική διημερίδα «ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2011», που έλαβε χώρα στην Καρδίτσα στις 10&11 Δεκεμβρίου 2011, αποκόμισε σημαντικές θέσεις και εμπειρίες για την συνέχεια.

Οι μικροί κολυμβητές των 10-11 και 12 ετών ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών τους,  Γεωργίου Νικόλαο και Ζαχαροπούλου Στέλλας                                    ,έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανταμείφτηκαν , είτε καταλαμβάνοντας κάποια από τις τρεις νικητήριες θέσεις,  είτε βελτιώνοντας την ατομική τους επίδοση , εκπληρώνοντας έτσι την βασική αρχή του αθλητισμού που δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και η συμμέτοχη (Σημασία έχει ο αγώνας περισσότερο και όχι το αποτέλεσμα).

Η συγκομιδή των μεταλλίων βέβαια  είναι  αξιόλογη καθώς ο ΝΟΛ είχε 8 πρώτες θέσεις, 17 δεύτερες και 7 τρίτες  και αρκετες παρουσιες στην εξαδα, τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αθλήματα.

Σημαντική βοήθεια πρόσφεραν οι έφοροι του συλλόγου , Αλιπρασιτης Αθανάσιος και Τσάτσα Θεοδώρα οι όποιοι είχαν και την ευθύνη της αποστολής ,έργο αρκετά δύσκολο με τόσους λιλιπούτειους αθλητές.

Ανεκτίμητη βέβαια ήταν και η βοήθεια των γονέων οι όποιοι έδωσαν το παρών συμμετέχοντας και αυτοί στην προσπάθεια των παιδιών τους, δίνοντας τους κουράγιο, δύναμη και θάρρος για μια καλύτερη συνέχεια.

Η διοργάνωση διεξήχθη σε δυο ημέρες: Το  Σάββατο 10-12-2011 όπου έλαβε χώρα και το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων καθώς οι αγώνες έγιναν πρωί και συνεχιστήκαν το απόγευμα, ενώ την Κυριακή 11-12-2011 οι αγώνες διεξήχθησαν μόνο το  πρωί.

Στα «ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2011» συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Θεσσαλία με αρκετούς κολυμβητές, γεγονός που αυξάνει τον ανταγωνισμό και δίνει μεγαλύτερη άξια στην προσπάθεια και στις θέσεις που κατέλαβαν οι μικροί κολυμβητές.

Οι κολυμβητές που διακρίθηκαν σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αθλήματα είναι οι :

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 45 από 88