Ναυτικός Όμιλος Λάρισας

logo.jpg
Είστε εδώ: Αρχική arrow Κολύμβηση
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size


Κολύμβηση
Xειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2008 PDF Εκτύπωση E-mail

pa190159.jpgΤην Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2008 ξεκινά το Χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος για το 2008 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλόνίκης.Θα διαρκέσει 3 ημέρες και όλες οι ομάδες Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας και Ηπείρου θα συμμετέχουν σε αυτό.
Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας με επικεφαλής της αποστολής τον κ. Σεβδαλή Βαγγέλη καθώς και τον Αντιπρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας κ. Αλέξη θα συνοδεύσουν την αποστολή του Συλλόγου.
Το ΔΣ εύχεται καλή επιτυχία και καλές επιδόσεις.
Για το πρόγραμμα programm

Διαβάστε περισσότερα...
 
Σερβία 2007 PDF Εκτύπωση E-mail
dsc01380.jpgΕπέστρεψε η αποστολή της αγωνιστικής ομάδας από τη Σερβία έχοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις από την πόλη της SOKO BANJA (NIS) όπου έμεινε. Το τοπίο μαναδικό μιας και όλες τις μέρες ήταν χιονισμένα όπως και η αποδοχή των κατοίκων στην ομάδα ήταν οικεία. Άλλωστε είναι τρίτη χρονιά στην πόλη και αισθάνονται όλοι γνωστοί. Ο Δήμαρχος και όλη η ηγεσία του Δημαρχείου άκουσαν τα ελληνικά κάλαντα και δέχθηκαν από την αποστολή μας δώρα του Δήμου Λαρισαίων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Γαλαγάλεια PDF Εκτύπωση E-mail
dscn0706.jpg
Η ομάδα της προαγωνιστικής κατηγορίας του ΝΟΛ ξεκίνησε τη φετινή χρονιά δυναμικά με πολλούς αθλητές να είναι ικανοί για το μέγιστο. Οι προπονητές κ. Μάνδαλου και κ. Οικονόμου δουλεύουν συστηματικά επιδιώκοντας η ομάδα σταδιακά να επιτύχει τους στόχους και να προετοιμαστούν οι αθλητές για τους χειμερινούς αγώνες. Τα αποτελέσματα είναι με βάση το σύνολο των μεταλλίων:

Διαβάστε περισσότερα...
 
Ο Διαθεσόπουλος πρόεδρος της COMEN PDF Εκτύπωση E-mail
diathesopoulos_.jpgΠανηγυρικά εξελέγη στη θέση του Προέδρου της Μεσογειακής Συνομοσπονδίας Υγρού Στίβου (COMEN) ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας , Δημήτρης Διαθεσόπουλος. Στη Γενική Συνέλευση που έγινε το Σάββατο στην Αθήνα εκλέχθηκε παμψηφεί από τους εκπροσώπους των 13 χωρών που μετέχουν στην COMEN, επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής.
 
Τα Όρια για το 2008 PDF Εκτύπωση E-mail

ΚΟΕΗ ΚΟΕ ανακοίνωσε τα 'Ορια Επιδόσεων όλων των κατηγοριών, για την συμμετοχή των κολυμβητών -τριών, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματαγια τη φετινή χρονιά για το Χειμερινό και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 82 - 88 από 88