Ναυτικός Όμιλος Λάρισας

logo.jpg
Είστε εδώ: Αρχική arrow Κολύμβηση
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size


Κολύμβηση
22α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ PDF Εκτύπωση E-mail


Η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας θα συμμετάσχει στα 22α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ που θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το το τριήμερο 5-7/12/2014.

Ο Ν.Ο.Λ. θα συμμετάσχει με 25 κολυμβητές/κολυμβήτριες σε αυτό το διεθνές grand prix κολύμβησης όπου θα πάρουν μέρος περισσότεροι από 600 αθλητές από διάφορες χώρες όπως, Βουλγαρία, Κύπρο, κ.α.

Οι αθλητές του Ν.Ο.Λ. έχουν σαν στόχο τόσο τη βελτίωση των προσωπικών τους χρόνων όσο και την παρουσία τους σε όσο το δυνατόν πιο πολλούς τελικούς και τη θέση στο βάθρο.

agonistiki_-_copy.jpg

Διαβάστε περισσότερα...
 
"ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ" - 29/11/2014 PDF Εκτύπωση E-mail

Ημερίδα κολύμβησης προ αγωνιστικών κατηγοριών (9,10,11,12 ετών) με την ονομασία «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» συνδιοργανώνουν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά στη μνήμη του αγαπητού μέλους του ΝΟΛ με σκοπό να τιμηθεί η πολυετής και ανιδιοτελής προσφορά του στο άθλημα της κολύμβησης.

Και φέτος η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς θα λάβουν μέρος 24 σύλλογοι από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Κεντρική Ελλάδα αλλά και τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία.

drosos_-_copy.jpg

 

 

 

 

 

Με αφορμή τη μεγάλη προσέλευση του κοινού ο Ναυτικός όμιλος Λάρισας επιθυμεί να παρουσιάσει τον κοινωνικό του χαρακτήρα και την κοινωνική του ευαισθησία και ενώνει τις δυνάμεις του με τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των απόρων συμπολιτών μας που εξυπηρετούνται καθημερινά από αυτές.

 

pantopoleio.jpg

 

Διαβάστε περισσότερα...
 
GRAND PRIX ΣΤΟ ΒΟΛΟ PDF Εκτύπωση E-mail

ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Λ.

Ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ν.Ο.Λ. το Σάββατο 15/11/2014 στο Grand Prix αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών που θα γίνει στο Βόλο υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.
Οι προπονητές Ζήσης Οικονομου και Μαρία Αναστασιάδου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κολυμβητές/κολυμβήτριες σε αυτό το πρώιμο στάδιο και να προσαρμόσουν ανάλογα το ετήσιο πλάνο με σκοπό να επαναληφθεί η εξαιρετική περσινή παρουσία του Ν.Ο.Λ. σε όλες τις μεγάλες πανελλήνιες διοργανώσεις κολύμβησης.

agonistiki_-_copy.jpg


Η αποστολή του Ν.Ο.Λ. αποτελείται από τους παρακάτω 28 κολυμβητές/κολυμβήτριες:
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2014 PDF Εκτύπωση E-mail
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ν.Ο.Λ. ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης θα συμμετάσχει με 6 κολυμβητές/κολυμβήτριες ο Ν.Ο.Λ. το τριήμερο 20-22/6/2014 που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Αλίμου.

Ο αριθμός των αθλητών του Ν.Ο.Λ. είναι αρκετά ικανοποιητικός καθώς μετά από πολλά χρόνια η αποστολή αποτελείται από τόσους αθλητές αντικατοπτρίζοντας για άλλη μια φορά την ποιοτική δουλειά που γίνεται στο αγωνιστικό τμήμα.
Όλοι οι κόποι της χρονιάς αποδίδουν τώρα και στα μέλη του συλλόγου υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά που γίνεται και παρόλο τις φετινές δυσκολίες που προκάλεσε η μείωση των διαδρομών μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Α.Κ.Λ., ο σύλλογος συνεχίζει να εκπροσωπεί επάξια την κολύμβηση της πόλης μας.

open_-_copy.jpg
Διαβάστε περισσότερα...
 
ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" - 2014 PDF Εκτύπωση E-mail
ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ  ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ"

akropolis.jpg
Με αργυρό μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή του Ν.Ο.Λ. από τους διεθνείς κολυμβητικούς αγώνες "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2014" που έγιναν στο κολυμβητήριο του Αλίμου καθώς η Ευαγγελίνα Καταραχιά κατέκτησε τη 2η θέση στα 200μ ύπτιο, με χρόνο που την κατατάσσει πανελλαδικά πρώτη στην κατηγορία της, ενώ και ο Γιώργος Αληπρασίτης πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε κορυφαίους αθλητές.
Σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες αυτούς είχαν κολυμβητές-τριες της Προεθνικής ομάδας Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων, καθώς και οι  κολυμβητές-τριες που έως τις 27/4/14 είχαν τις 30 πρώτες καλύτερες επιδόσεις κάθε αγωνίσματος Ανοικτής Κατηγορίας.
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 18 από 88