Ναυτικός Όμιλος Λάρισας

logo.jpg
Είστε εδώ: Αρχική arrow Κολύμβηση
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size


Κολύμβηση
Πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης - Συμμετοχή του Ν.Ο.Λ. PDF Εκτύπωση E-mail
Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ τεχνικής κολύμβησης διοργανώνετε στις 8 – 9 και 10 Μαΐου στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (με τη συμμετοχή συνολικά 195 αθλητών και αθλητριών από 25 Σωματεία όλης της χώρας) και τον Ν.Ο.Λ. να ανοίγει έναν ακόμη δρόμο για τους αθλητές του, συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε αγώνες τεχνικής κολύμβησης .

Με τον Λάππα Γεώργιο που θα συμμετάσχει στα αγωνίσματα των 50, 100 και 200 μέτρων διπλά πέδιλα και την Αναστασιάδου Μαρία που θα συμμετάσχει στο αγώνισμα των 50 μέτρων διπλά πέδιλα .Υπό την επίβλεψη και τη στήριξη του προπονητή τους Ζήση Οικονόμου. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται στους αθλητές του καλή επιτυχία.
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ PDF Εκτύπωση E-mail
Με δυναμική παρουσία εκπροσωπήθηκε επάξια για ακόμη μια φορά ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας με τη συμμετοχή αθλητών του το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων που διεξήχθη στην Αθήνα στις 29 και 30 / 04 / 2015 στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης.

Με τον Αληπρασίτη Γεώργιο που κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στα 400m ελεύθερο, κερδίζοντας έτσι τα μόρια για την εισαγωγή του στο πανεπιστήμιο και μαζί την ώθηση για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, τόσο στο σχολείο όσο και στο κολύμπι και τη Χαλιαμπάλια Βασιλική που κατέκτησε την 7η θέση στα 400m ελεύθερο. Παρουσιάζοντας μας δείγματα της προσπάθειας τους κατά τη διάρκεια της χρονιάς και δικαιώνοντας έτσι τους δικούς τους κόπους και των προπονητών τους Οικονόμου Ζήση, και Μαρίας Αναστασιάδου. 

panellinio_meta.jpg

Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές του για τις επιδόσεις και τις προσπάθειες τους, και εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες καθώς αυτές είναι που μας καταξιώνουν στο χώρο του υγρού στίβου όλο και πιο πολύ.
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - 29-30/04/2015 PDF Εκτύπωση E-mail
Γι’ ακόμη μια χρονιά ο ΝΟΛ θα εκπροσωπηθεί από αθλητές του στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 29 και 30 / 04 / 2015 στο κλειστό κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης.
Το Ν.Ο. Λάρισας εκπροσωπούν στα 400 μέτρα ελεύθερο ο Αληπρασίτης Γεώργιος μαθητής της 1ης Λυκείου του 10ου Λυκείου Λάρισας και η Χαλιαμπάλια Βασιλική μαθήτρια της 2ας Λυκείου του 1ου Λυκείου Λάρισας.
Τους αθλητές του συλλόγου συνοδεύει ο προπονητής τους Οικονόμου Ζήσης.
Το Δ.Σ. του συλλόγου εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές του και ευχαριστεί το υπεραστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Λάρισας για τη διευκόλυνση που παρείχε στο σύλλογο ως προς τη μεταφορά των παιδιών από και προς την Αθήνα.

1_ktel.jpg
 
33α ΝΙΟΒΕΙΑ - 4-5/4/2015 PDF Εκτύπωση E-mail

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ 33α ΝΙΟΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ Ν.Ο.Λ.

Η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας συμμετείχε στα 33α ΝΙΟΒΕΙΑ που διεξήχθηκαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το Σαββατοκύριακο 4-5/4/2015. Σε αυτό το διεθνές grand prix κολύμβησης πήραν περισσότεροι από 600 αθλητές από 5 διαφορετικές χώρες.

Οι αγώνες διεξήχθησαν με την μορφή ανοικτής κατηγορίας σε προκριματικές σειρές με τις 16 καλύτερες επιδόσεις να περνούν στους τελικούς και στους μικρούς τελικούς.

Οι αθλητές του συλλόγου μας απέδειξαν με τους χρόνους τους την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται και κατάφεραν να κατακτήσουν 4 μετάλλια (2 χρυσά και 2 χάλκινα) καθώς και να επιτύχουν ατομικά ρεκόρ, ρεκόρ συλλόγου και όρια Προεθνικής και OPEN και να εκπροσωπήσουν σε 20 τελικούς τον ΝΟΛ.

4.jpg

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του Ν.Ο.Λ.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 7 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 14 από 88