Στις 8 καλύτερες ομάδες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης παίδων (Κ15) προκρίθηκε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας. Στα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης, που έγιναν στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης από 3 έως 6 Ιουνίου, οι μικροί πολίστες του Γιάννη Παπαγιαννάκη αντιμετώπισαν τις ομάδες του ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, Ο.Φ.Θ, Ν.Α.Ο.Κέρκυρας  και Ο.Υ.Κ. Βόλου επιτυγχάνοντας 3 νίκες και 2 ήττες. Οι αθλητές του ΝΟΛ αν και δεν είχαν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα χάνοντας στο πρώτο παιχνίδι με τον ΟΦΘ, στην συνέχεια έδειξαν πραγματικά ότι ήθελαν την πρόκριση και κατάφεραν να σημειώσουν 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα είχαν ως εξής :

ΟΦΘ - ΝΟ Λάρισας 9-7,

ΝΟ Λάρισας - Άρης 15-5,

ΝΑΟ Κέρκυρας - ΝΟ Λάρισας 7-11,

ΟΥΚ Βόλου - ΝΟ Λάρισας 5-8,

ΝΟ Λάρισας - ΠΑΟΚ 4-18.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΠΑΟΚ 15

2. ΝΟ Λάρισας 9

.............................

3. ΝΑΟ Κέρκυρας 9

4. ΟΦΘ 9

5. ΟΥΚ Βόλου 3

6. Άρης 0

Τα παιχνίδια της τελικής φάσης θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο του Λαιμού στην Βουλιαγμένη από 18 έως 20 Ιουνίου. Οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν είναι οι : ΝΟ Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός, Παλαιό Φάληρο, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΝΟ Λάρισας , ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών .

Στην αποστολή συμμετείχαν οι :

ΧΑΤΖΗΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΚΑΝΤΖΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΤΣΙΟΤΡΑΣ ΕΥΘΥΜΗΣ

ΧΑΥΔΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΑΛΜΑΝΤΑΡΙΩΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΙΑΣΟΝΑΣ

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΡΙΦΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΟΤΣΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ

Προπονητής : Γιάννης Παπαγιαννάκης

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου έδωσαν συγχαρητήρια στον προπονητή και στους παίκτες και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους αγώνες της τελικής φάσης.

ΝΟ Λάρισας
ΝΟ Λάρισας

Ο ΝΟΛ (Ναυτικός Όμιλος Λάρισας) ιδρύθηκε το 1980 στη Λάρισα, με σκοπό την διάδοση και σωστή εκμάθηση της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης και της καλλιτεχνικής κολύμβησης στην Ελλάδα.

Πληροφορίες