Ναυτικός Όμιλος Λάρισας

logo.jpg
Είστε εδώ: Αρχική arrow Υδατοσφαίρηση arrow ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΛΟ - 6-9/03/2015
 • Decrease font size
 • Default font size
 • Increase font size


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ης ΦΑΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΠΟΛΟ - 6-9/03/2015 PDF Εκτύπωση E-mail

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΣΤΗ 2η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Με εντυπωσικαό τρόπο καθώς σημείωσε 83 τέρματα σε ΠΕΝΤΕ αγώνες και μη αφήνοντας καμία αμφιβολία για την αγωνιστική της ανωτερότητα προκρίθηκε η ομάδα ΠΑΙΔΩΝ του Ν.Ο.Λ. στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος πόλο. Οι αγώνες διεξήχθηκαν το τριήμερο 6-9/03/2015 στο κολυμβητήριο της Λάρισας με τη συμμετοχή του Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ, του Α.Ο ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, του Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, της Κ.Ε ΚΟΖΑΝΗΣ, του Ν.Α.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ-και της Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ.

Με όπλο την καλή άμυνα, και τις καλές συνεργασίες, οι μικροί πολίστες του Ν.Ο.Λάρισας κατάφεραν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να νικήσουν άνετα και με ευρύ σκορ όλους τους αντιπάλους.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η η ομάδα έχει δεκαεννιά επιλογές, εάν και σε κάθε αγώνα παίζουν οι δεκαπέντε, αποδεικνύοντας το βάθος των υποδομών του Ν.Ο.Λ. 
Το σημαντικό σε αυτούς τους αγώνες είναι να εφαρμοστούν στην πράξη η τακτική των προπονήσεων που εφαρμόζει ο προπονητής Ηλίας Μπαλαμπάνης και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η ομάδα πήρε συγχαρητήρια από όλους τους προπονητές των αντίπαλων ομάδων και ιδιαίτερα από τον προπονητή της ομάδας του Ν.Α.Σ. Ημαθίας κ.Παπαγιαννάκη, ο οποίος έχει διατελέσει προπονητής και παίκτης πολλών ομάδων της Α1 και-Α2 αλλά και της εθνικής ομάδας.

_1__6-8_3_2015.jpg

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν.Ο.Λάρισας (σε παρένθεση τα τέρματα που σημείωσαν οι πολίστες)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ –Α.Ο ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - 11-4
Στεργίου Δημήτρης (4), Αγγελούλης Αντώνης (4), Λευθέρης Γιάννης (2), Μπάγκος Αποστόλης (1)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΕΛΑΡΙΣΑΣ - 19-4
Στεργίου Δημήτρης (5), Θεοχάρης Γιώργος (3), Γεωργόπουλος Δαμιανός (2), Λευθέρης Γιάννης (2), Αγγελούλης Αντώνης (2), Μιχαήλ Μαργαρίτης (2), Παπαρσενίου Αποστόλης (1), Μπουχλαριώτης Αχιλλέας (1), Χατζηλιάδης Λάμπης (1)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ - 21-1
Στεργίου Δημήτρης (3), Γεωργόπουλος Δαμιανός (3), Λευθέρης Γιάννης (1), Αγγελούλης Αντώνης (2), Μιχαήλ Μαργαρίτης (2), Μπάγκος Αποστόλης (1), Καραγιάννης Κώστας (1), Παπαρσενίου Αποστόλης (2), Σκέντος Δημήτρης (2), Θεοχάρης Γιώργος (1),Μιχολίτσης Δημήτρης (2), Τσάτσας Βασίλης (1)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – Κ.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ - 17-1
Στεργίου Δημήτρης (5), Αγγελούλης Αντώνης (4), Τσούτσας Χρήστος (2), Μιχολίτσης Δημήτρης (2), Γεωργόπουλος Δαμιανός (1), Σκέντος Δημήτρης (1), Μιχαήλ Μαργαρίτης (1), Τσάτσας Βασίλης (1)

Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ – Ν.Α.Σ. ΗΜΑΘΙΑΣ - 15-7
Αγγελούλης Αντώνης (5), Στεργίου Δημήτρης (3), Λευθέρης Γιάννης (2), Γεωργόπουλος Δαμιανός (3), Σκέντος Δημήτρης (2)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ν.Ο.ΛΑΡΙΣΑΣ 15
2. Ν.Α.Σ.ΗΜΑΘΙΑΣ 12
3. Κ.Ε.ΚΟΖΑΝΗΣ 9
4. Α.Ο ΠΥΡΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 6
5. Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1
6. Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ 1

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αγγελούλης Αντώνης, Γεωργόπουλος Δαμιανός, Ζακυνθινός Ιάσονας, Θεοχάρης Γιώργος, Καλογιάννης Γιάννης, Καραγιάννης Κώστας, Λευθέρης Γιάννης, Μαργαρίτης Μιχαήλ, Μιχολίτσης Δημήτρης, Μπάγκος Αποστόλης, Μπουχλαριώτης Αχιλλέας, Παπαρσενίου Αποστόλης, Παπαρσενίου Γιάννης, Σκέντος Δημήτρης, Στεργίου Δημήτρης, Τσάτσας Βασίλης, Τσούτσας Αλέξανδρος, Τσούτσας Χρήστος, Χατζηλιάδης Λάμπης.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
 • Ν.Ο.Λαρισας Polo
 • Ν.Ο.Λαρισας Polo
 • Ν.Ο.Λαρισας Polo
 • Ν.Ο.Λαρισας Polo
 • Ν.Ο.Λαρισας Polo
 • Ν.Ο.Λαρισας Polo
 • Ν.Ο.Λαρισας Polo
 • Ν.Ο.Λαρισας Polo
 • Ν.Ο.Λαρισας Polo
 • Ν.Ο.Λαρισας Polo