Ναυτικός Όμιλος Λάρισας

logo.jpg
Είστε εδώ: Αρχική arrow Δομή
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size


Δομή Κολύμβησης PDF Εκτύπωση E-mail

Μικρή πισίνα

Ακαδημία Κολύμβησης


Τα παιδιά ξεκινούν την εκγύμναση στη μικρή πισίνα από το τέταρτο έτος της ηλικίας τους.
Η πρώτη επαφή γίνεται στα σκαλάκια της πισίνας όπου οι προπονητές Μόκιας Νίκος, Γκαμζέλα Γεωργία και Λιάκος γεώργιος, παίζοντας και διασκεδάζοντας  με τα παιδιά τα φέρνουν σε επαφή με το νερό μαθαίνοντάς τους να μην το φοβούνται αλλά να το αγαπούν.
Μετά και από τις πρώτες προσπάθειες σειρά έχει η Δαούλα Φωτεινή, που ξεκινά πλέον να "χτίζει" τους μικρούς κολυμβητές με τους κανόνες και την τεχνική της κολύμβησης.
Τέλος, αφού οι μικροί κολυμβητές έχουνε πάρει τις σωστές βάσεις τους υποδέχεται στο τελευταίο στάδιο της μικρής πισίνας η Θεοδώρου Ελένη, με μεγάλη εμπειρία στην προετοιμασία των παιδιών για να περάσουν στη μεγάλη πισίνα.Εδώ γίνεται η τελευταία επαφή με ότι έχουν μάθει μέχρι τώρα και τους συνοδεύει στη μεγάλη πισίνα η προπονήτρια όπου και τους βοηθά μέσα στα "βαθιά νερά" για την εξοικίωσή τους.


Μεγάλη Πισίνα

Προπροαγωνιστική - Προαγωνιστική - Αγωνιστική


Στη ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ προετοιμάζονται τα παιδιά της προπρο-αγωνιστικής. Τα παιδιά αναλαμβάνει η Κατσάνου Ιωάννα και τα προετοιμάζει για την ένταξή τους στο επόμενο στάδιο. Τα παιδιά έχουν μπει για τα καλά στα μυστικά της κολύμβησης και είναι έτοιμα πλέον να στελεχώσουν τις ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.
Το ξεκίνημα στην προαγωνιστική ομάδα γίνεται με προπονήτρια την Μάνδαλου Κέλλυ, η οποία βοηθά τα παιδιά να τελειοποιήσουν την τεχνική τους. Στη συνέχεια οι κολυμβητές περνούν στον προπονητή Καπετανόπουλο Μπάμπη όπου με τις ιδιαίτερες γνώσεις του και ικανότητες τους προπονεί καθημερινά, βάζοντας προσωπικούς στόχους για τον καθένα χωριστά και για την ομάδα συγχρόνως.
Με το πέρασμα των παιδιών στην Αγωνιστική τους αναλαμβάνει ως προπονητής Αγωνιστικής ο Οικονόμου Ζήσης που μαζί με τη βοηθό του, Αναστασιάδου Μαρία δουλεύουν πλέον για τους μελλοντικούς κολυμβητές που πασχίζουν να διακριθούν και να κάνουν γνωστό το όνομά τους πανελλαδικά και μαζί με αυτούς να ακουστεί και το όνομα του Ν.Ο.Λ. του Συλλόγου που χρόνια τώρα κρατάει την κολύμβηση στην πόλη της Λάρισας σε υψηλά επίπεδα.