Αγωνιστική ομάδα κολύμβησης 2019 - Μια πολύ καλή χρονιά

Μια πολύ καλή χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί το 2019 για τον πολυνίκη σύλλογο.  Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης  Αγωνιστικών κατηγοριών την φετινή χρονιά τερμάτισε 34ος με 166 βαθμούς σε σύνολο 122 συλλόγων.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας έχοντας στο  ενεργητικό του περισσότερους από 30 αθλητές στην Αγωνιστική ομάδα του, κατάφερε  για ακόμη μια φορά να επικρατήσει και να τερματίσει πρώτος ,στο νομό Λάρισας, με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, και τρίτος στη Θεσσαλία.

Αποχαιρετώντας το 2019 ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου ευχαριστούν θερμά και συγχαίρουν τους αθλητές το προπονητικό Team καθώς και την ιατρική ομάδα για το ήθος την μαχητικότητα και την αποφασιστικότητα που επέδειξαν προκειμένου να αναδείξουν το άθλημα της κολύμβησης.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αφανείς ήρωες, τους γονείς, που αγόγγυστα συνεισέφεραν ώστε οι αθλητές μας να έχουν πάντα τα καλύτερα εφόδια για να πρωταγωνιστούν.

Για να δείτε την τελική κατάταξη

Πατήστε εδώ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ