Ο Ν.Ο.Λ ευχαριστεί και συγχαίρει

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και φέτος τους μεγάλους διασυλλογικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών 9-10-11-12 ετών “Αντώνης Δρόσος “  στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, και συμμετείχαν 14 ομάδες από την Θεσσαλία και την Μακεδονία με  438  αθλητές.

Πρωταγωνιστές φυσικά ήταν οι  μικροί αθλητές που αγωνίστηκαν με  πείσμα για τη νίκη και τη διάκριση και πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια.
Πλήθος κόσμου,  γονείς και φίλοι, γέμισαν το κλειστό κολυμβητήριο και χειροκρότησαν όλους τους αθλητές.

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν προσωπικότητες του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της πόλης μας.
Οι αγώνες ξεκίνησαν με την ομιλία του  προέδρου του  Ναυτικού Ομίλου Λάρισας όπου ευχαρίστησε όσους εργάστηκαν αφιλοκερδώς για να πραγματοποιηθούν οι αγώνες, αθλητές, προπονητές, γονείς και κυρίως τους χορηγούς μας τη γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος ,το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, το εργοστάσιο οινοποιίας Βρυσσάς, το κατάστημα Practiker, το καφέ De-tox, την εταιρία Σουλούκος Catering και την εταιρία τεχνολογίας Easylogic
Ιδιαιτέρως συγκινητική στιγμή ήταν όταν αναφέρθηκε στον προπονητή Κώστα Μαξιμιάδη που του ευχήθηκε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αθλητικούς χώρους, όπου όλο το κολυμβητήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Εκ μέρους του Δημάρχου Λάρισας  ο εντεταλμένος σύμβουλος του τμήματος Αθλητισμού του  Δ. Λάρισας κ. Μιχάλης Αναστασίου ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση και μεταξύ άλλων δήλωσε <……είναι μεγάλη μας χαρά και πάντα θα είμαστε κοντά σε ότι προάγει τον αθλητισμό..>

Ιδιαίτερη τιμή ήταν για τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας  η παρουσία του κ. Αγαμέμνων Φάκα της εταιρίας τεχνολογίας Easylogic, που κατασκεύασε και χορήγησε την ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά και  απένειμε τιμητική πλακέτα ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας κ. Γεώργιος Κατσαντώνης.

Τα βλέμματα και τα χαμόγελα όλων “έκλεψε” η παρουσία του Έλληνα πρωταθλητή Γιάννη Δρυμωνάκου, τον οποίο ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας  χαιρέτησε και τόνισε κυρίως <……Μια εξαιρετική τιμή για τον σύλλογο μας είναι η σημερινή  παρουσία του πρωταθλητή μας Γ. Δρυμωνάκου. Ενός αθλητή που χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές με βαθύ νόημα και σημασία, καθώς όλοι οι Έλληνες αισθανθήκαμε περήφανοι για τον τόπο μας με τις τόσο σημαντικές νίκες του, που αποτελούν παρακαταθήκη και θεμέλιο για τους αθλητές μέσα στα πλαίσια του σεβασμού των αρχών του ευ αγωνίζεσθε. Χωρίς τις διαχρονικές αξίες του δεν θα υπήρχαν πρότυπα για την κοινωνία, εμπνευσμένοι αθλητές, με αρχές και αξίες και κυρίως με σεβασμό στην αξία της ανθρώπινης ζωής……> και του απένειμε τιμητική πλακέτα για την συνολική του προσφορά στον αθλητισμό .
Στον αντίλογο ο Έλληνας πρωταθλητής ενθάρρυνε τους μικρούς αθλητές να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο και να αγωνίζονται με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθε και κήρυξε επίσημα την έναρξη των αγώνων.

Δείτε επίσης