Επιτυχία για την γυναικεία ομάδα του ΝΟΛ!

Με την επίτευξη του στόχου που είχε θέσει, γύρισε η γυναικεία ομάδα του ΝΟΛ από τους αγώνες που έδωσε στην Αθήνα για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
Με την μια νίκη που έκανε απέναντι στο Ρέθυμνο η ομάδα εξασφάλισε  την είσοδο στον δεύτερο όμιλο σαν πρώτη με 6 βαθμούς  και σε πολύ μεγάλο ποσοστό την σωτηρία χωρίς να χρειαστεί να μπει στην διαδικασία των play out.

Σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία για όλες τις ομάδες (η ομάδα του ΝΟΛ χρειάστηκε να δώσει 4 (τέσσερα) παιχνίδια σε 38 ώρες) τα κορίτσια του Κώστα Γαβριά (με βοηθό τον Γιάννη Θεοχαρη) στο πρώτο παιχνίδι με τον Νηρέα Χαλανδρίου πάλεψαν μέχρι το τέλος και αν οι διαιτητές απέφευγαν κάποια λάθη θα έφευγαν τουλάχιστον με το βαθμό της ισοπαλίας. Τελικό σκορ ΝΟΛ – Νηρέας 8 – 10 με τα δυο γκολ της διαφοράς να έρχονται στο τελευταίο διλεπτο.
Στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΑΝΟ Γλυφάδας  ο ΝΟΛ έχασε καθαρά με σκορ 14 – 8 με την ομάδα να προσπαθεί να κρατήσει δυνάμεις για το επόμενο κρίσιμο παιχνίδι και τον προπονητή να χρησιμοποιεί και τις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες. Ενδεικτικά το σκορ ημιχρόνου ήταν 6 – 5.
Στο τρίτο παιχνίδι  με τον ΝΟ Ρέθυμνου  ο ΝΟΛ κέρδισε καθαρά με 13 – 7 χτίζοντας μια διαφορά που δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις στη δεύτερη φάση για το  Ρέθυμνο.
Στο τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι τα κορίτσια του ΝΟΛ, φανερά κουρασμένα σωματικά και νοητικά, δεν κατάφεραν να μπουν στο ρυθμό του αγώνα και έχασαν από την ομάδα του Εθνικού με 11 – 6.
Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η ομάδα του ΝΟΛ εκτός της μετακίνησης από τη Λάρισα στην Αθήνα,  ήταν η μόνη ομάδα που είχε μετακινήσεις σε δύο κολυμβητήρια  και εντός Αθηνών. (Όλα τα παιχνίδια του ομίλου έγιναν στην Γλυφάδα εκτός του παιχνιδιού ΝΟΛ – Χαλανδρι που ενώ αρχικά ορίστηκε να γίνει στο Χαλανδρι τελικά πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Πεντέλης.)

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στον προπονητή και στις αθλήτριες  και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη συνέχεια.


Για την ομάδα του ΝΟΛ αγωνιστήκαν οι αθλήτριες
Γούλα Ελένη (Τ)
Τουλουμτζίδου Ιωάννα
Pustynnikova Evgeniia(6)
Καριπίδου Μελίνα(9)
Καλογιάννη Δέσποινα
Κολτσίδα Αθηνά(9)
Λαμπρονίκου Ραφαέλα
Τερζή Ελίζα(1)
Χασιώτη Βίκη
Πατούνα Αναστασία(1)
Πετάση Μαρία(2)
Τσιάρα Βασιλική (Τ)
Καριπίδου Ηρώ (7)