Κλήση στο Καμπ της Προεθνικής πόλο Παίδων

Ιδιαίτερη τιμή για τον  αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας Βασίλη Πάτσικα, έγινε από την ομοσπονδία με την κλήση του στο camp προετοιμασίας που διεξάγεται από τις 21 έως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31 Δεκεμβρίου), στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά.!

Ο Βασιλής Πάτσικας είναι ένας εκ των 31 αθλητών που επιλέχθηκαν από τον  ομοσπονδιακό τεχνικό Σάκη Πλατανίτη για να συμμετέχουν στο camp προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Παίδων.Οι κληθέντες είναι:
Μπιτσάκος, Εγνατιάδης, Δευτεραίος, Λούκος, Μπαρμπούτης, Σιαμάς (Παναθηναϊκός), Δαμίγος, Αλμυράς, Βασιλόπουλος, Τουρκομενής, Μυρίλος, Μαθιόπουλος, Παπαγεωργίου (Ολυμπιακός), Αμπαζής, Σφηκάκης (Χίος), Λουβιτάκης, Πρωιμάκης, Κανδανολέων (ΝΟ Χανίων), Τζεραΐσης (Παλ. Φάληρο), Κακλής, Βασιλακόπουλος (Νηρέας Χαλανδρίου), Πάτσικας (ΝΟ Λάρισας), Καστρινάκης, Βλάσης (Βουλιαγμένη), Τσασερλής, Μπιτσάκος (ΝΟ Πατρών), Κότσικαρ (Γλυφάδα), Λαμπρόπουλος (ΑΕ Χαϊδαρίου), Κουτσουνίδης (ΟΥΚ Βόλου), Αλυφτήρας, Βακαρέλης (ΠΑΟΚ).

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ναυτικού Ομίλου Λάρισας συγχαίρουν τον αθλητή μας και εύχονται υγεία και πολλές διακρίσεις