Παρών και στους αγώνες «Φάρος Έλενα Σαΐρη 2024»!

2 αθλητές και 2 αθλήτριες εκπροσώπησαν τον σύλλογό μας στον Διεθνή Αγώνα Αγωνιστικών Κατηγοριών «Φάρος Έλενα Σαΐρη 2024», ο οποίος διοργανώνεται στην πρωτεύουσα του Έβρου σε ετήσια βάση από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης (ΟΦΘΑ) και τοπικούς φορείς, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στις 23–25 Φεβρουαρίου 2024, στο δημοτικό κολυμβητήριο «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης» και συμμετείχαν περίπου 400 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάμεσα τους και κορυφαία ονόματα που μια εβδομάδα νωρίτερα, συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στη Ντόχα.
 
Οι αθλητές μας Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Ιωάννης Κυριακίδης και Μαρία Τσακμακλή (υπό τις οδηγίες του προπονητή του ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Ν.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ''ΝΗΡΕΑΣ'' Panagiotis Glikos) και Βασιλική Μαργαρίτη (υπό τις οδηγίες του προπονητή της ΝΕ Ροδόπης Alexandros Bekiaris), πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις, κρατώντας το momentum από το πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.
 
Συγχαίρουμε αθλητές, αθλήτριες και συνεργάτες προπονητές και ευχόμαστε καλή συνέχεια!
ΝΟ Λάρισας
ΝΟ Λάρισας

Ο ΝΟΛ (Ναυτικός Όμιλος Λάρισας) ιδρύθηκε το 1980 στη Λάρισα, με σκοπό την διάδοση και σωστή εκμάθηση της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης και της καλλιτεχνικής κολύμβησης στην Ελλάδα.

Πληροφορίες