ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2019

Ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο τα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης νεανίδων-έφηβων παίδων-κορασίδων, παμπαίδων αβ-παγκορασίδων αβ που για πρώτη χρονιά διεξήχθησαν ξεχωριστά σε 3 διαφορετικές πόλεις (Αθήνα-Βόλο-Θεσσαλονίκη),με αξιοσημείωτες τις καιρικές συνθήκες οπού μεν στην κατηγορία των παμπ-παγκ. υπήρξε ματαίωση αγωνιστικής λόγο καταιγίδων ενώ στην Αθήνα οι κολυμβητές αγωνιζόταν υπό συνθήκες " καύσωνα".

ΚΓ' ΙΩΝΙΚΟΙ 2019 ΑΤΟΜΙΚΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο γύρισε" πολυνίκης" απο το ανοικτό κολυμβητήριο του Βόλου,συμμετέχοντας στους ΚΓ' ΙΩΝΙΚΟΥΣ .
Ο συλλογός μας ανάμεσα σε 18 συλλόγους κατέκτησε την πρώτη θέση στα κορίτσια και τη δεύτερη στα αγόρια και τη γενική κατάταξη.

2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΟΒΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας, συμμετείχε στο 2ο κύπελλο ΝΟΒΑ που διεξήχθη στο ανοιχτό κολυμβητήριο βόλου. Κυρίαρχησε ανάμεσα σε 20 ομάδες, από Θεσσαλία, Αττική, Βοιωτία, Βέροια ,Κέρκυρα και Κρήτη στους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικων κατηγοριών 9-10-11-12 ετών, και της Αγωνιστικής κατηγορίας.

ΑΚΡΙΣΙΑ 2019

Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας, κυριάρχησε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, ανάμεσα σε 25 ομαδες,από Θεσσαλία, Αττική, Βοιωτία,Βέροια και ανακηρύχθηκε"Πολυνίκης Σύλλογος",στους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικων κατηγοριών 9-10-11-12 ετών, Ακρισια 2019.

7οι Νάουσας - Γαλαγάλεια 2019

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΟΛ εκπροσωπήθηκε επάξια σε δύο πόλεις. Τα μικρότερα παιδιά το Σάββατο αγωνίστηκαν στα ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2019 και τα μεγαλύτερα Σάββατο και Κυριακή στους αγώνες 7οι ΝΑΟΥΣΑΣ.

Χειμερινοί Αγώνες Βορείου Ελλάδας

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕ 16 ΜΕΤΑΛΛΙΑ
Δυναμική η παρουσία της αγωνιστικής ομάδας του Ν.Ο. Λάρισας στους Χειμερινούς Αγώνες Βορείου Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τριήμερο 22, 23, 24 Φεβρουαρίου, στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Χειμερινοί Αγώνες (9-12 ετών) ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Με εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα του ΝΟΛ ολοκλήρωσε τον χειμερινό κύκλο αγώνων στο κολυμβητήριο της Λάρισας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2018

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών "ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ 2018". Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας ήταν ο πολυνίκης σύλλογος κατακτώντας 20 χρυσά μετάλλια , 22 αργυρά και 16 χαλκινα.

ΝΟ Λάρισας
ΝΟ Λάρισας

Ο ΝΟΛ (Ναυτικός Όμιλος Λάρισας) ιδρύθηκε το 1980 στη Λάρισα, με σκοπό την διάδοση και σωστή εκμάθηση της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης και της καλλιτεχνικής κολύμβησης στην Ελλάδα.