ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Θριάμβευσαν οι μικροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας στους κολυμβητικούς αγώνες  “4ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού “. 

Διθυραμβικοί έπαινοι από όλους τους παρευρισκόμενους απέσπασαν  τα ασταμάτητα μωρά του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, καθώς με 35 μετάλλια (16 χρυσά, 13 αργυρά, 6 χάλκινα) κατάφεραν να αναδείξουν το σύλλογο για ακόμη μια φορά Πολυνίκη ανάμεσα σε 28 ομάδες και 900 αθλητές .
Οι αθλητές και αθλήτριες  του  Ναυτικού Ομίλου Λάρισας απέδειξαν με  τόλμη και θάρρος ότι μπορούν όχι μόνο να βάζουν μεγαλεπήβολους στόχους αλλά και να τους κατακτούν.
 
Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας εμφανώς συγκινημένος, συνεχάρη τους αθλητές μας και όλο το προπονητικό team, και μεταξύ άλλων ανέφερε:
“είναι μεγάλη χαρά για τη διοίκηση και τους γονείς και ιδιαίτερη τιμή για όλους εσάς που ακούραστα, υπό την καθοδήγηση των προπονητών σας σήμερα απολαμβάνετε την τιμή να σας χειροκροτούν σε αυτό το κολυμβητήριο-κόσμημα. Η μεθοδική προπόνηση από καταξιωμένους προπονητές που έχουν αναλάβει την προπόνηση και την  διαπαιδαγώγησή σας, η αγάπη για το άθλημα και το ήθος που σας διακρίνει συμβάλουν ώστε  από σήμερα  ο Σύλλογος να βρίσκεται  ακόμη πιο ψηλά  “.
 
Επίσης το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας συγχαίρει και ευχαριστεί  ιδιαίτερα την έφορο της  προαγωνιστικής κ. Ελένη Μπόθου-Ψύλλα, για την άψογη σχεδίαση και υλοποίηση της αποστολής και όλους τους γονείς που βρίσκονται πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στο πλευρό των αθλητών μας.
 
Μετά το πέρας των αγώνων οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να περιηγηθούν σε όλο το Ίδρυμα και ιδιαίτερα στην μεγάλη βιβλιοθήκη όπου και έγινε ενημέρωση για το ίδρυμα που προάγει τον πολιτισμό  και τα χιλιάδες βιβλία που συγκινούν τους επισκέπτες.
 
Την αποστολή του  Ναυτικού Ομίλου Λάρισας την αποτελούσαν 39 αθλητές και αθλήτριες  και  συνοδευόταν από τους προπονητές κ.κ. Ν. Γεωργίου, Η. Παπαναγιώτου, Στ. Ζαχαρακοπούλου και την έφορο της προαγωνιστικής κ. Ε. Μπόθου-Ψύλλα.
 
Οι επιδόσεις των αθλητών μας αναλυτικά είναι:
 
ΠΑΟ 2020 -ΜΕΤΑΛΛΙΑ
10 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
ΑΡΓΥΡO
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Φ. 50μ & 100μ ΥΠΤΙΟ
ΧΑΛΚΙΝΟ
ΚΟΥΦΟΔΗΜΟΣ Δ. 100μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
10 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΧΡΥΣΟ
ΝΟΥΛΑ Β. 200μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
ΚΟΡΔΑΜΠΑΛΟΥ Ζ. 50μ ΥΠΤΙΟ
ΝΙΑΝΙΟΠΟΥΛΟΥ Μ. 200μ Μ. ΑΤΟΜΙΚΗ
ΑΡΓΥΡΟ
ΝΟΥΛΑ Β. 50μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
ΚΟΡΔΑΜΠΑΛΟΥ Ζ. 100μ ΥΠΤΙΟ
ΧΑΛΚΙΝΟ
ΝΙΑΝΙΟΠΟΥΛΟΥ Μ. 50μ ΥΠΤΙΟ
11 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
ΧΑΛΚΙΝΟ
ΚΑΡΑΤΟΛΙΑΣ ΑΘ. 100μ ΥΠΤΙΟ
11 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΧΡΥΣΟ
ΚΩΤΣΑΚΗ Μ. 50μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
ΛΙΑΚΟΥ Ζ. 200μ & 400μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΚΛ. 50μ, 100μ & 200μ ΥΠΤΙΟ
ΤΣΑΟΥΣΙ Δ. 50μ, 100μ & 200μ ΠΡΟΣΘΙΟ
ΑΡΓΥΡΟ
ΚΩΤΣΑΚΗ Μ. 100μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ & 200μ Μ.ΑΤΟΜΙΚΗ
ΛΙΑΚΟΥ Ζ. 200μ ΠΡΟΣΘΙΟ
ΝΙΣΥΡΙΟΥ Ν. 400μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ & 200 μ ΥΠΤΙΟ
12 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ
ΑΡΓΥΡΟ
ΓΕΛΑΛΗΣ Ν. 50μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
ΚΟΥΦΟΔΗΜΟΣ ΑΘ. 100μ ΥΠΤΙΟ
ΧΑΛΚΙΝΟ
ΖΑΒΛΑΝΟΣ Ι. 50μ ΥΠΤΙΟ
ΚΟΥΦΟΔΗΜΟΣ ΑΘ. 200μ ΥΠΤΙΟ
12 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΧΡΥΣΟ
ΜΙΧΟΥ Ε. 50μ ΥΠΤΙΟ
ΑΡΓΥΡΟ
ΜΙΧΟΥ Ε. 100 μ ΥΠΤΙΟ & 400μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ
 
επίσης συμμετείχαν οι αθλητές:

Γκλιαου Δ, Γκλιαου Α, Σακελλαρίου Σ, Χατζηνίκου Α,Κρικωνης Π, ΠατσιαςΔ, Παλάσκας Θ, ΡίζοςΔ, Δέλλιου Μ,Σερεγκου Μ, Τρουμπουκη Μ, Ψύλλα Α, Κανελλιδης Χ, Παπαχρήστος Σ, Τσιμπίδας Γ, Βολιωτη Λ, Ζαχαράκη Μ, Κωτσάκη Σ,Λουτριδη Α, Μουστάκα Φ, Μουστάκα Ι, Μπαλογιάννη Κ.